- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Прорадио и не зна да стане – нови гол српског велемајстора /видео/

© John WaltonАлександар Митровић
Александар Митровић - Sputnik Србија, 1920, 30.08.2022
Пратите нас
Наставља Александар Митровић своју сјајну премијерлигашку серију голова. До петог поготка у сезони стигао је у ванредном петом колу Премије рлиге против Брајтона и то на почетку другог полувремена.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Играо се 48. минут, Србин је сјајно испратио акцију и центаршут Нескенса Кебана са леве стране и постигао 101. погодак у дресу Фулама. Нема шта, сјајна серија се наставља.
Лондонски клуб је дошао до другог тријумфа ове сезоне, а уједно је нанео и први пораз Брајтону (2:1). Луис Данк је аутоголом повисио на 2:0 за домаће, док је утешни погодак за госте постигао Макалистер са беле тачке у 60. минуту.
Kристал Палас је на свом терену одиграо 1:1 са Брентфордом. Бивши српски репрезентативац Лука Миливојевић играо је од 76. минута за Kристал Палас. Домаћи су повели голом Вилфрида Захе у 59. минуту, а изједначио је Жоан Виса у 88.
Саутемптон је победио Челси са 2:1. Гости су повели голом Стерлинга у 23, а преокрет су донели Лавија у 28. и Адам Армстронг у 45.
Лидс и Евертон су поделили бодове (1:1). Гости су повели преко Ентонија Гордона у првом полувремену да би изједначио Луис Синистера почетком другог дела игре.
Standings provided by SofaScore LiveScore
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала