Кошаркашка лопта - Sputnik Србија, 1920
Евробаскет 2022
Европско првенство у кошарци 2022. године игра се у четири државе и пет градова, а репрезентација Србије је један од водећих кандидата за висок пласман. Сва дешавања са смотре најбољих кошаркашких селекција Старог континента пратите уз Спутњик спорт.

Евробаскет уз Спутњик спорт!

© Фото : ФИБАСрбија и Турска
Србија и Турска - Sputnik Србија, 1920, 30.08.2022
Пратите нас
Европско првенство, 41. по реду, одржава се од 1. до 18. септембра у четири државе – све пратите у специјалном издању Спутњик спорта!
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Све вести у вези са такмичењем, информације о репрезентацији Србије, извештаје са утакмица и распореде, резултате и табеле моћи ћете да нађете на Спутњик спорту.
Све вести са Евробаскета пратите у нашем специјалу.
Уз то, припремили смо рубрике Утисак дана у којима ћете свакодневно моћи да пратите најзанимљивије детаље и Скенер где ћемо анализирати издања српског, али и осталих тимова.
Колумну ће за вас писати Ненад Миљеновић, својевремено саиграч Николе Јокића и Василија Мицића у Меги, бивши репрезентативац и активни кошаркаш који помно прати сва дешавања у игри између обруча.
Све кошаркашке занимљивости у видео формату моћи ћете да нађете у нашој рубрици Мултимедија, као и представљања тимова и домаћина Европског првенства.
Моћи ћете да се опробате у квизу знања, али и да дате своја мишљења у анкетама.
Уживајте, читајте Спутњик спорт и навијајте за репрезентацију Србије!
© Фото : ФИБАСрбија и Турска
Србија и Турска - Sputnik Србија, 1920, 30.08.2022
Србија и Турска
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала