- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Кецмановић после преокрета до другог кола УС Опена

© Фото : Србија опенМиомир Кецмановић
Миомир Кецмановић - Sputnik Србија, 1920, 30.08.2022
Пратите нас
Српски тенисер Миомир Кецмановић пласирао се у друго коло УС Опена после тријумфа над младим Американцем Лернером Тијеном у четири сета, 3:6, 6:1, 6:3, 6:3.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Није било лако, посебно након изгубљеног првог сета, али је Миомир показао да је ипак бољи од 16-годишњег момка чији је рејтинг ван 1.000 тенисера света.
На почетку није ништа изгледало да ће наш играч имати проблема, стигло се до 2:2, када је Тијен успео да начини брејк и стигне и до 4:2. На 5:3, Американац је успео да искористи прву брејк и сет лопту и стигне до 6:3.
Био је то сигнал за аларм код Kецмановића, брзо је повезао редове у својој игри, преузео све конце и уз три брејка стигао после пола сата игре у том делу до лаких 6:1.
У петом и шестом гему трећег сета, обојица су имали брејк шансе, али их нису искористили. Kецмановић је додао гас у финишу сета, направио брејк у осмом за 5:3 и потом искористио прву сет лопту у наредном гему за 6:3.
Већ тада је било далеко лакше за Кецмановића. Направио је брејк у трећем гему четвртог сета и повео са 2:1. У наредном гему Тијен је имао четири брејк шансе, али је Србин одолео и повео са 3:1.
Био је Миомир стрпљив, сачекао наредну прилику и добио је у последњем, деветом гему. Искористио је другу меч лопту.
У другом колу Kецмановић ће играти против против Ришара Гаскеа.
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 30.08.2022
СПОРТ
Због Новака се огласила и Бела кућа: Нису исто мигранти и Ђоковић, али...
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала