- Sputnik Србија, 1920
РЕГИОН
Најновије вести, анализе и занимљивости из земаља у региону

ФБИ долази у Црну Гору, помагаће у истрази сајбер напада

CC0 / пиксабеј / Вештачка интелигенција
Вештачка интелигенција - Sputnik Србија, 1920, 31.08.2022
Пратите нас
МУП Црне Горе саопштио је да је одобрен долазак тима ФБИ који ће учествовати и помагати у истрази о сајбер нападима у тој земљи. Како наводе у току је њихово упућивање у Црну Гору.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Како наводи МУП, након првог састанка министра унутрашњих послова Филипа Аџића и директора Управе полиције Зорана Брђанина са правним аташеом ФБИ-а за Црну Гору, Србију и БиХ, Кенетом Брајаном, који је исказао спремност ФБИ-а за конкретну подршку црногорским колегама већ данас је одобрен долазак ФБИ-овог ЦАТ-а (Цyбер Ацтион Теам) који ће учествовати и помагати у истрази у односу на недавне сајбер нападе у Црној Гори, саопштено је из црногорског МУП-а.
„Тренутно је у току њихово упућивање у Црну Гору. Ово је још једна потврда изврсне сарадње Сједињених Америчких Држава и Црне Горе и доказ да у свакој ситуацији можемо рачунати на њихову подршку“, додаје се у саопштењу, преноси РТЦГ.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала