- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Савић љут после дебакла: Помрачење и збогом памети, тако се не представља српски ватерполо!

© Sputnik / Александар МилачићДејан Савић, селектор репрезентације Србије у ватерполу
Дејан Савић, селектор репрезентације Србије у ватерполу - Sputnik Србија, 1920, 01.09.2022
Пратите нас
Ватерполисти Србије доживели су дебакл у Сплиту на Европском првенству у двобоју са великим ривалом Мађарском у групној фази (16:7), а селектор Дејан Савић био је љут и разочаран због резултат и односа појединаца према капици с државним грбом. Речи које је искусни стратег употребио биле су помрачење и збогом памети!
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Жесток ударац доживела је подмлађена репрезентација Србије у Хрватској на Европском првенству. Тешко да је било ко очекивао да Делфини могу да доживе пораз од чак девет голова разлике, што је свакако невероватно и недопустиво.
Све вести са Евробаскета пратите у нашем специјалу.
Зато и не чуди што је селектор Дејан Савић, човек који је освојио све што се освојити може у ватерполу и то по неколико пута са Србијом, био љут на своје ученике.
Није желео чак ни да му новинари постављају питања, већ је сам почео да прича. Од муке ваљда...
„Не морате ништа да ме питате, врло просто, једноставно, лудо и незаборавно. Тотално помрачење свега, што се каже збогом памети", вруће главе, али искрено из дна душе је поручио Савић.
У ватерполо класику очекивала се резултатска неизвесност, али је она владала само у уводној четвртини коју су Делфини изгубили 3:2, после тога је у базену постојала само једна репрезентација. Савићу смета и однос појединих репрезентативаца према државног грбу, јер, како је истакао, поједини репрезентативци нису ни дошли на ЕП у Сплит, судећи према залагању и учинку у базену.
„Шта се догодило? Мислим да је мађарски тим имао савршену тактику што смо ми и очекивали, али једном агресивношћу нисмо знали и нисмо имали одговор на то њихово деловање у игри без центра. Нећу да причам о промашајима, то је глуп алиби и изговор. Једноставно, Мађари су били на изузетном нивоу и једноставно нисмо имали одговоре. Оно што сигурно треба да се види да овако не може да се представља српски ватерполо, заједно са мном нормално. А са друге стране, дефинитивно сматрам да тројица-четворица играча нису ни дошли у Сплит“, закључио је резигнирани Дејан Савић.
Наредни меч Србија игра у петак од 12 часова и то је последњи меч у групној фази, а ривал је селекција Словеније.
Миљанов корнер - Sputnik Србија, 1920, 26.08.2022
Подкаст
Милош Шарановић: Умало да ме ухапсе због сличица на дан рођења мог првенца
Ватерполисти Србије - Sputnik Србија, 1920, 31.08.2022
СПОРТ
Мађарска потопила Србију
Одбојка, Србија и Тунис - Sputnik Србија, 1920, 31.08.2022
СПОРТ
Србија силна, иако је било проблема – још једна максимална победа!
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала