Кошаркашка лопта - Sputnik Србија, 1920
Евробаскет 2022
Европско првенство у кошарци 2022. године игра се у четири државе и пет градова, а репрезентација Србије је један од водећих кандидата за висок пласман. Сва дешавања са смотре најбољих кошаркашких селекција Старог континента пратите уз Спутњик спорт.

Ло и Шредер „ломили“ Французе у Келну, повучен дрес Новицког /видео/

© Фото : ФИБАФранцуска Немачка Шредер
Француска Немачка Шредер - Sputnik Србија, 1920, 01.09.2022
Пратите нас
Кошаркаши Немачке надиграли су у Келну Француску у једном од дербија прве фазе Евробаскета - 76:63. Иако су Немци снажан тим, овакав резултат може се окарактерисати као изненађење јер се ипак Французи сврставају у најужи ред фаворита.
Немци су повукли дрес Дирка Новицког пред почетак дуела, били су врло мотивисани, играли су пред пуним трибинама у Келну и то се осетило пре свега у игри у одбрани јер Французи нису успели да прораде и дођу до лаких поена.
Све вести са Евробаскета пратите у нашем специјалу.
То се одразило на резултат, Французи су дали само 13 поена у првој четвртини, а генерално је у првих 20 минута код Триколора само Гершон Јабуселе био расположен.
Са друге стране Гифи и Шредер су контролисали ритам игре Немаца и држали домаћина у предности од седам поена после 20 минута игре.
Маодо Ло је био расположен за игру па је продао неке трикове Французима, а пратио га је у томе Шредер.
Немци су недавно тукли Словенце, а сада су то урадили и Французима.
Најефикаснији код Немаца били су Јоханес Тиман са 14, Гифи и Ло са по 13 и Шредер са 11. Код Француза двоцифрени су били само Јабуселе са 18 и Гобер са 11.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала