- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Руси су далеко, а Американци и Британци нису? I Од четвртка до четвртка

CC0 / Marijanana / Заставе САД, Русије и Србије
Заставе САД, Русије и Србије - Sputnik Србија, 1920, 01.09.2022
Пратите нас
Постигнут је договор о личним картама на КиМ, пререгистрација и даље остаје проблем. И Словенија одлучила да именује специјалног изасланика за Западни Балкан. Кетрин Ештон би могла да се прикључи тиму ЕУ за дијалог Београда и Приштине.
Зима долази, а Запад повлачи потезе на своју штету - наоружава Украјину и суспендује визне олакшице за Русе.
О свим овим темама у емисији радио Спутњика „Од четвртка до четвртка“ разговарамо са историчаром Милошем Ковићем. Питаћемо га ли се Аљбину Куртију може стати на пут, јер је најавио да ће од 1. новембра конфисквати сва возила која не буду са РКС таблицама? Шта Србија може да очекује од ангажовања словеначког изасланика за Западни Балкан, а шта од Кетрин Ештон? До када ће Европа повлачити кораке према Русији на сопствену штету? Колико је реална нова визија ЕУ немачког канцелара Олафа Шолца? Где је Црна Гора две године након историјских избора? Може ли Србија да одоли притиску да дозволи одржавање Европрајда?
Емисија „Од четвртка до четвртка“ анализира најактуелније теме које су обележиле претходних седам дана. Води је Наташа Милосављевић.
Гости су политиколози, социолози, војни стручњаци, дипломате, новинари, добри познаваоци актуелних политичких прилика. Емитује се сваког четвртка од 21.00.
Руси су далеко, а Американци и Британци нису? I Од четвртка до четвртка
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала