- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Невероватан пропуст Американаца: Кирјос у току меча намирисао марихуану

© AP Photo / Kirsty WigglesworthНовак Ђоковић и Ник Кирјос
Новак Ђоковић и Ник Кирјос - Sputnik Србија, 1920, 02.09.2022
Пратите нас
Ник Кирјос, аустралијски тенисер, пласирао се после три сата борбе у треће коло УС Опена победом над Бенџамином Бонзијем резултатом 7:6, 6:4, 4:6, 6:4, а меч је обележила Кирјосова тврдња да је током меча осећао мирис марихуане.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Почео је да игра одлично и коначно доказује да је изузетан таленат, али темперамнет Ника Кирјоса се не мења. Аустралијанац од сваког меча мора да направи шоу, а публика томе на великим турнирима није превише наклоњена као што му није била ни на Вимблдону.
Добро је Кирјос отворио меч, иако се мало намучио током првог сета успео је да исконтролише ударце у тај-брејку.
Средином другог сета Кирјоса као да је стигла нервоза, а онда је открио и разлог. Аустралиајанац је пришао судији и пожалио се на мирис марихуане који је долазио од неког навијача са стадиона „Луј Армстронг“.
Судија је морао да се огласи и поручи да је то забрањена супстанца, а да Кирјос није направио драму без разлога истакао је и коментатор који тврди да је видео навијача са џоинтом.
Аустралијанац је астамтичар и са разлогом му је засметало, али и да није звучи невероватно да је организација Гренд слема направила такав пропуст.
И поред те ситуације Ник Кирјос није био задовољан буком каква је присутна и на стадиону „Артур Еш“ и на стадиону „Луј Армстронг“.
„На УС Опену је веома другачија атмосфера у односу на друге турнире. Вимблдон је био тако јединствен. Аустралијан опен, на неки начин то очекујете тамо, јер сте Аустралијанац. Али овде је толико бучно. Једва чујем. Пола времена не могу ни да чујем свој тим јер је све време тако бучно. Артур Еш је био невероватно бучан. Нисам могао ништа да чујем. Константно подрхтавање. Људи, сирене. На Лују Армстронгу данас чули су се возови и људи. За некога ко се током каријере борио да се фокусира, заиста се трудим да спустим главу и играм поен по поен, покушавам да се ископам из неких одређених ситуација. Тешко је јер има много сметњи. Доста је и провокација. Људи говоре ствари. Морам да будем веома опрезан са оним што говорим ових дана“, закључио је Кирјос.
Наредни ривал Аустралијацу ће бити Џефри Џек Вулф, а уколико победи Кирјос би у четвртом колу могао да игра против Данила Медведева.
Све вести са Евробаскета пратите у нашем специјалу.
Ратко Варда - Sputnik Србија, 1920, 19.08.2022
Подкаст
Ратко Варда: Увек ћу да подржим Теа | Миљанов корнер
Серена Вилијамс - Sputnik Србија, 1920, 01.09.2022
СПОРТ
Последњи плес који желимо да потраје – „Ја сам само Серена“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала