- Sputnik Србија, 1920
РУСИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Русије и Заједнице независних држава

Сензација на Тик-току: Берлускони испричао виц са Путином, Бајденом и папом

© AP Photo / Alexei DruzhininПредседник Русије Владимир Путин и бивши италијански премијер Силвио Берлускони током састанка на аеродрому у Риму
Председник Русије Владимир Путин и бивши италијански премијер Силвио Берлускони током састанка на аеродрому у Риму - Sputnik Србија, 1920, 02.09.2022
Пратите нас
Бивши премијер Италије Силвио Берлускони отворио је налог на друштвеној мрежи Тик-ток где је испричао виц чији су актери, поред њега, председници САД и Русије Џо Бајден и Владимир Путин и римски папа.

„Изнад Атлантика лети авион у коме се налазе Џо Бајден, Владимир Путин, Силвио Берлускони, папа и један од његових младих помоћника“, почео је причу Берлускони.

Међутим, убрзо пилоти схватају да је трагичном грешком напуњен само један резервоар и да ће се авион срушити у року од пет минута.
Испоставило се да у летелици имају само четири падобрана, док је путника – пет.

„Џо Бајден хвата први и каже: 'То је мој, јер сам ја најутицајнији човек на Западу'. Владимир Путин узима други: 'То је мој, јер сам ја најутицајнији човек на Истоку'. Силвио Берлускони је рекао: 'Овај ћу узети ја, јер сви знају да сам најпаметнији политичар у свету'. У то време папин помоћник пружа падобран поглавару Римокатоличке цркве, али он одбија: 'Хвала, али ја сам стар и проживео сам дуг и срећан живот. Узми га ти'. Али, помоћник одговара: 'Остала су два, јер је најпаметнији човек на свету, најпаметнији политичар, скочио са мојим руксаком“, испричао је Берлускони који је познат као љубитељ шала.

Осамдесетпетогодишњи Силвио Берлускони направио је налог на Тик-току с намером да привуче пажњу бирача на предстојећим парламентарним изборима који ће бити одржани 25. септембра. Његов први видео има преко шест милиона прегледа.
Владимир Путин и Силвио Берлускони - Sputnik Србија, 1920, 07.07.2019
Берлускони дао обећање Путину
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала