- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Звезда се саплела пред Монако, ТСЦ однео бод са „Маракане“

© Фото: ФК Црвена звездаАлександар Катаи
Александар Катаи - Sputnik Србија, 1920, 04.09.2022
Пратите нас
Фудбалери Црвене звезде уписали су други реми у новој сезони и то пред својом публиком против екипе ТСЦ из Бачке Тополе која је однела бод после велике борбе – 1:1 (1:1).
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Као што је на почетку сезоне саплео Партизан, у чијим редовима је тренерски стасао, тако је Жарко Лазетић „оштетио“ и вечитог ривала коме је избио два бода из џепа и покварио му атмосферу пред премијеру у Лиги Европе са француским Монаком у четвртак.
Звезда је доминирала, али у већем делу меча и јалово нападала. Гости су сачекали да прође пола сата доминације црвено-белих, а онда је казнили поготком Саше Јовановића у 42. минуту после кикса новајлије левог бека Азаровија.
Звезда је ипак успела да до одласка на одмор стигне до изједначења. Чудан гол је пао после слободног ударца који је извео Катаи, а лопта од пречке погодила у ногу голмана ТСЦ Вању Илића који је лежао на трави и одсела у мрежи за 1:1.
У другом полувремену гледали смо иницијативу Звезде, али паметну и организовану одбрану ТСЦ-а који је после бода у Хумској (0:0) успео да издржи и на Маракани, те се показао као „ахилова пета“ вечитих.
Букари је погодио пречку у 61. минуту и то је била најозбиљнија прилика за црвено-беле у другом делу, а у једном моменту главни арбитар Новак Симовић је чекао сигнал из ВАР собе, међутим, пенала за Звезду у 86. минуту после пада Катаија у шеснастерцу није било.
Тренер Звезде Милош Милојевић преузео је на себе кривицу за овај реми.
„Не треба да причамо о четвртку док не направимо анализу о другом полувремену. У нормалним условима оно што смо приказали је требало да буде победа. Желим да тако крену од првог минута против Монака, а одговорност за овај реми преузимам ја“, рекао је после меча Милојевић.
Standings provided by SofaScore LiveScore
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала