- Sputnik Србија, 1920
РУСИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Русије и Заједнице независних држава

Путин стигао у Владивосток на Источни економски форум

© Sputnik / Алексей Филиппов / Уђи у базу фотографијаИсточни економски форум у Владивостоку
Источни економски форум у Владивостоку - Sputnik Србија, 1920, 05.09.2022
Пратите нас
Председник Русије Владимир Путин долетео је у понедељак у Владивосток, где ће пратити војне вежбе „Восток 2022“ и учествовати на Источном економском форуму.
За уторак је планирано праћење активне фазе стратешких командно-штабних вежби „Восток 2022“. Затим ће председник учествовати на састанку президијума Државног савета О развоју туризма у Русији, погледати интерактивну презентацију резултата развоја Далеког истока, састати се са модераторима кључних сесија Источног економског форума путем видео-конференције и одржати састанак са губернатором Приморског краја Олегом Кожемјаком.
У среду, 7. септембра, Путин ће говорити на пленарној седници Источног економског форума. Председник ће имати и низ међународних разговора: са председавајућим државног административног савета Мјанмара Мин Аунг Хлајном, премијером Јерменије Николом Пашињаном, премијером Монголије Лувсанамсрајн Ојуун-Ердене, председником сталног комитета Кинеског народног конгреса Лијем Жаншуом.
Источни економски форум се одржава од 5. до 8. септембра у кампусу Далекоисточног федералног универзитета на острву Руски у Владивостоку. Новинска агенција РИА Новости је генерални медијски партнер форума.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала