- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Још један Брђанин одлази у Москву!

© Фото : Скриншот / Јутјуб / Aleksandar KovandzicБојан Рогановић
Бојан Рогановић - Sputnik Србија, 1920, 07.09.2022
Пратите нас
Колонија играча који српску Суперлигу мењају за руску Премијер лигу је појачана трансфером доскорашњег фудбалера Чукаричког са београдског Бановог брда Бојана Рогановића у московски Торпедо.
Рогановић, црногорски леви бек, кренуо је путем свог доскорашње клупског друга Стефана Шапића који је већ стигао у Торпедо, али и Марка Ракоњца који ће наступати у Москви, али за Локомотиву.
„Провео сам прелепих 14 месеци у Чукаричком, клубу који ми је пружио потпуну фудбалску афирмацију. Од првог дана су ме на Бановом брду сви сјајно прихватили, а трудио сам се да то поверење не изневерим и да клубу вратим на најбољи могући начин. Изборили смо прошле године треће место и пласман у Европу, сигуран сам да ће клуб поновити овакав резултат и да ће наредне сезоне заиграти у групној фази неког од европских купова. Желео бих да се захвалим Управи Чукаричког, стручном штабу, бившем и садашњем, свим људима запосленим у клубу. И наравно саиграчима, без тих момака не бих био ни бољи играч ни бољи човек“, истакао је Рогановић, који је за Чукарички у претходном периоду одиграо 41 утакмицу за бело-црне, постигао је један погодак.
Стефан Шапић - Sputnik Србија, 1920, 06.09.2022
СПОРТ
Српска колонија у Москви богатија за још једног члана!
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала