Кошаркашка лопта - Sputnik Србија, 1920
Евробаскет 2022
Европско првенство у кошарци 2022. године игра се у четири државе и пет градова, а репрезентација Србије је један од водећих кандидата за висок пласман. Сва дешавања са смотре најбољих кошаркашких селекција Старог континента пратите уз Спутњик спорт.

Шпански Американац пресудио Турској после велике драме! /видео/

© ФИБАЛорензо Браун Шпанија-Турска
Лорензо Браун Шпанија-Турска - Sputnik Србија, 1920, 07.09.2022
Пратите нас
Неизвестан меч одиграли су Шпанија и Турска, а дерби је припао Фурији резултатом 72:69. Са оваквим исходом Шпанија је изборила прво место у групи А.
Турска је имала последњи напад на 22 секунде пре краја, али је Ларкин направио грешку, па је Ернангомез донео поене са линије за слободна бацања.
Потом се ушло у пенал завршницу, а Лорензо Браун је пресудио са погођеним слободним бацањем. То значи да ће Турска даље са друге позиције.
Све вести са Евробаскета пратите у нашем Специјалу.
Најефикаснији у победи Шпаније били су Вили Ернангомез са 15 и Лорензо Браун са 11 поена. Џеди Осман је убацио 20 поена, док је Фуркан Коркмаз додао 16, а Алперен Шенгун 14 поена.
Шпанија ће у осмини финала Евробаскета ићи на четвртопласираног из групе Б, а то врло лако може да буде Литванија. Гледали бисмо прилично озбиљан обрачун.
Standings provided by SofaScore LiveScore
Акиле Полонара - Sputnik Србија, 1920, 06.09.2022
Евробаскет 2022
Италија победила Хрватску!
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала