- Sputnik Србија, 1920
СВЕТ
Најновије вести из света

Хаос у Америци: Сатима се возио и пуцао на пролазнике - убио четворо и то уживо преносио

© AP Photo / John MinchilloПолиција у Охају врши увиђај 28 . новембра 2016.
Полиција у Охају врши увиђај 28 . новембра 2016. - Sputnik Србија, 1920, 08.09.2022
Пратите нас
Полиција Мемфиса у савезној држави Тенеси ухапсила је осумњиченог мушкарца који се сатима возио улицама овог града и пуцао на пролазнике док је уживо, путем друштвених мрежа, преносио шта ради.
Осумњичени је украо аутомобил и свој крвави пир започео у среду после поноћи, а полиција га је ухапсила након филмске потере, саопштила је шефица полиције Мемфиса, Серелин Си Џеј Дејвис, преноси РТ.
Осумњичени је идентификован као Езекил Кели, деветнаестогодишњи Афроамериканац, а оптужен је да је током дивљања убио четворо, а ранио троје људи, од којих једну особу теже. Такође, оптужен је за крађу неколико аутомобила. Последњи аутомобил који је украо, слупао је када га је полиција ухапсила након получасовне потере.
Наоружани нападач уживо је преносио неке делове онога што је учинио – локални медији јављају да се на друштвеним мрежама може видети како улази у један аутосалон и пуца у продавца који је рањен у стомак.
Кели има криминални досије, рекао је градоначелник Мемфиса Џим Стрикленд на конференцији за медије – у априлу 2021. осуђен је на три године затвора због тешког напада, а одлежао је једанаест месеци. Пуштен је на слободу марта ове године.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала