- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

ЦИА се на Космету бори против „руског утицаја“?! | Од четвртка до четвртка

© AP Photo / /Carolyn KasterЦИА
ЦИА - Sputnik Србија, 1920, 08.09.2022
Пратите нас
Владимир Путин поручује да Русија неће испоручивати ништа што је у супротности са њеним интересима - ни гас, ни нафту и подсећа на поштовање међународног права. Србија је добила ултиматум од председника Француске и канцелара Немачке, а председник Вучић каже да Албанци покушавају да заузму север Ксмета уз подршку великих европских сила.
Све су ово теме о којима у емисији радио Спутњика „Од четвртка до четвртка“ разговарамо са проф. др Митром Ковачем, директором Евроазијског безбедносног форума.
Питамо га које поруке могу да извуку западни лидери из говора Владимира Путина у Владивостоку? Да ли писмо председника Француске Емануела Макрона и канцелара Немачке Олафа Шолца представља брутални ултиматум? Може ли Србија да се избори са тиме што ЦИА ангажује екстремистичке и криминалне групе, које би у наредном периоду требало да изазову инциденте на административној линији са тзв. Косовом, а крајњи циљ им је сузбијање утицаја Русије на Балкану? Може ли турски председник да буде мировни медијатор на Балкану? Какве су беспилотне летелице Барјактар које Србија треба да купи од Турске? Koлико ће се променити улога Велике Британије након смрти краљице Елизабете Друге?
Емисија „Од четвртка до четвртка“ анализира најактуелније теме које су обележиле претходних седам дана. Води је Наташа Милосављевић.
Гости су политиколози, социолози, војни стручњаци, дипломате, новинари, добри познаваоци актуелних политичких прилика. Емитује се сваког четвртка од 21.00.
Од четвртка до четвртка, 8.9.2022.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала