- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Бура у комшилуку због пријатељске утакмице с Русијом

© Sputnik / Александр Вильф / Уђи у базу фотографијаФудбалски савез Русије
Фудбалски савез Русије - Sputnik Србија, 1920, 09.09.2022
Пратите нас
Kомитет за хитност Фудбалског савеза Босне и Херцеговине донео је одлуку да селекција те земље наступи у пријатељском сусрету са Русијом у новембру ове године.
Таква одлука је наишла на бурну рекцију тамошње јавности, а најгласнији у осуди оваквог поступка је био репрезентативац Миралем Пјанић који наступа за Шарјах из Уједињених Арапских Емирата.
„Чуо сам за одлуку савеза, они знају мој став. Звали су, питали су ме шта мислим о утакмици. Рекао сам шта мислим, а онда сам се изненадио другачијом одлуком. Није добра одлука. Без речи сам. Kад репрезентација почне да игра добро, увек се нешто квари. Немам речи. У Савезу знају мој став. Само ћу рећи, да ово није добро“, поручио је Пјанић.
Наравно, спорна је тренутна ситуација у Украјини, због које су руске репрезентације, па и фудбалска, спречене да се такмиче.
Међутим, у комитету су са пет гласова за и једним против донели одлуку да Босна игра пријатељски меч са Русијом. Против је био једино Ирфан Дурић.
Пријатељски сусрет између Русије и Босне и Херцеговине требало би да се одигра у новембру, у термину током одржавања Светског првенства у Катару.
Футбол. Лига чемпионов. Матч Базель - ЦСКА - Sputnik Србија, 1920, 09.09.2022
СПОРТ
Легендарни српски судија добио функцију у руском фудбалу
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала