Кошаркашка лопта - Sputnik Србија, 1920
Евробаскет 2022
Европско првенство у кошарци 2022. године игра се у четири државе и пет градова, а репрезентација Србије је један од водећих кандидата за висок пласман. Сва дешавања са смотре најбољих кошаркашких селекција Старог континента пратите уз Спутњик спорт.

Шокирани Орлови: Не знамо ни ми сами

© Фото : ФИБАСрбија и Италија
Србија и Италија - Sputnik Србија, 1920, 11.09.2022
Пратите нас
Кошаркаши Србије су у шоку због пораза од Италије у осмини финала Евробаскета и кажу да не знају шта се десило у другом полувремену.
Србија је имала предност после прве две четвртине, драма је најављена у трећој, а режирана је преокретом Италије у последњој деоници.
„Не знамо ни ми сами шта се десило у другом полувремену. Хтели смо да коригујемо неке ствари, али смо им отворили друге ствари. Погодили су много шутева и свака им част. Увели су нас у њихов ритам, много тројки, много лудила, утрчавања...“, рекао је Никола Калинић.
Бек Вања Маринковић је био много критичнији.
„Катастрофа... Ушли су у серију, а ми нисмо дали кош неколико минута, нисмо имали идеју у нападу, а у одбрани катастрофа...“, додао је Маринковић.
Додатно објашњење покушао је да понуди плејмејкер Василије Мицић.
„У једном моменту као да је енергија стала. Нисмо играли лоше, али смо били можда мало бојажљиви када је требало да преломимо утакмицу, кад смо имали прилику, а они су имали неку додатну енергију и растерећеност. Физички смо имали довољно снаге, мислим да је психа ту била проблем, оклевали смо код шутева и то су ствари које треба да се науче“, истакао је Мицић.
Србија и Италија - Sputnik Србија, 1920, 11.09.2022
Евробаскет 2022
Италија поново шокирала Србију – крај за Орлове на Евробаскету!
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала