Кошаркашка лопта - Sputnik Србија, 1920
Евробаскет 2022
Европско првенство у кошарци 2022. године игра се у четири државе и пет градова, а репрезентација Србије је један од водећих кандидата за висок пласман. Сва дешавања са смотре најбољих кошаркашких селекција Старог континента пратите уз Спутњик спорт.

Моменат који је променио све /видео/

© Фото : ФИБАСрбија и Италија
Србија и Италија - Sputnik Србија, 1920, 11.09.2022
Пратите нас
На нешто мање од пет минута до краја треће четвртине утакмице осмине финала Евробаскета између Италије и Србије селектор ривала Ђанмарко Поцеко је добио другу техничку грешку и променио ток утакмице.
Србија је у том моменту водила са 61:57, Поцеко је искључен пошто је током целог меча жестоко дискутовао са судијама, као и цела клупа Италије, а резултат свега је то да су арбитри морали да му покажу пут напоље.
И све се променило, као што је то некада радио Душко Вујошевић, као што је Александар Ђорђевић искључујућом грешком покренуо репрезентацију Србије да победи Шпанију, својевремено, тако је урадио и Поцеко.
Преузео је на себе одговорност, жртвовао се, у сузама је напустио терен, али је пресудно утицао да његова екипа на крају победи кроз велики преокрет.
Италија је поново шокирала Србију и пласирала се у четвртфинале Европског првенства.
Србија и Италија - Sputnik Србија, 1920, 11.09.2022
Евробаскет 2022
Италија поново шокирала Србију – крај за Орлове на Евробаскету!
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала