Застава Србије - Sputnik Србија, 1920
СРБИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Србије

Вучић објаснио зашто председник Емирата поштује Србију /видео, фото/

© Фото : Twitter/Александар Вучић/PrintscreenПредседник Уједињених Арапских Емирата шеик Мухамед бин Зајед и председник Србије Александар Вучић у Абу Дабију
Председник Уједињених Арапских Емирата шеик Мухамед бин Зајед и председник Србије Александар Вучић у Абу Дабију - Sputnik Србија, 1920, 11.09.2022
Пратите нас
Председник Србије Александар Вучић другог дана посете Уједињеним Арапским Емиратима разговарао је са председником те заливске земље Мухамедом бин Заједом. Након посете, Вучић се захвалио на гостопримству.
„Драги пријатељу, Мухамед Бин Зајед, хвала на величанственом пријему и пријатељству према Србији. Радујемо се вашем доласку у Београд“, навео је Вучић уз снимак посете.
„Председник УАЕ је један од најмоћнијих људи света. Није да он има велике интересе у Србији већ поштује Србију, због правдољубивости и независности у одлучивању. Када год је тешко ми се можемо ослонити на УАЕ“, рекао је председник Вучић.
Шеик Бин Зајед је на свом званичном Твитер налогу изразио задовољство због јачања пријатељства Србије и УАЕ.
„Имао сам задовољство да се састанем са мојим пријатељем Александром Вучићем, председником Србије, са којим сам потписао свеобухватни споразум о стратешком партнерству између наше две земље. Настављамо да јачамо снажне пријатељске односе који нас зближавају и нашу заједничку сарадњу на свим нивоима“, пише шеик Бин Зајед, преносе Новости.
Александар Вучић и шеик Мухамед бин Зајед. - Sputnik Србија, 1920, 11.09.2022
СРБИЈА
Србија и Уједињени Арапски Емирати потписали споразум вредан милијарду долара
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала