- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Црно-бели циркус – Мијаиловић се прогласио председником, Вучелић: Нелегално и нелегитимно /видео/

© Flickr / Goran NecinФК Партизан
ФК Партизан - Sputnik Србија, 1920, 12.09.2022
Пратите нас
Остоја Мијаиловић, председник КК Партизан, прогласио је победу на изборима за председника ЈСД Партизан одржаним у просторијама ТК Партизан, пошто је претходно група око њега напустила салу за седнице у на стадиону ФК Партизан.
Седница на којој је требало да буде изабран председник ЈСД Партизан је обележена сукобом и напуштањем сале групе окупљене око Мијаиловића.
Група око Мијаиловића, наводно 52 од 88 делегата, у просторијама ТК Партизан изгласала је Мијаиловића за председника, а том приликом је објављено и да је медијима упућена информација да се за председника у новом мандату прогласио актуелни председник ФК и ЈСД Партизан Милорад Вучелић.
ФК Партизан најавио Вучелићево обраћање у својству „актуелног председника ЈСД“, пошто је измењено обавештење у ком је Вучелић назван „новим председником ЈСД“.
„Скупштина није одржана, нису бирани никакви органи јер није било услова за одражавање скупштине. Све друге манифестације које су приказане као скупштина су нелегалне и нелегитимне“, навео је Вучелић.
Рикардо Гомеш, Партизан - Sputnik Србија, 1920, 11.09.2022
СПОРТ
Партизан бројао до шест против Младости
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала