- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

НБА стиже у Абу Даби

© Фото : НБАЗванична лопта НБА
Званична лопта НБА - Sputnik Србија, 1920, 15.09.2022
Пратите нас
Национална кошаркашка асоцијација (НБА) и Ал Мана су најавиле проширену вишегодишњу сарадњу на отварању прве НБА радње у Уједињеним Арапским Емиратима (УАЕ) и прве е-трговине у Лиги посвећене навијачима на Блиском истоку.
Нова продавница, којом ће управљати Ал Мана и која ће се налазити у Јас Молу смештеном на острву Јас у Абу Дабију, биће отворена ове јесени истовремено са НБА утакмицама у Абу Дабију 2022, на којима ће се састају екипе Атланта Хокса и НБА шампиони за 2021.
Милвоки Бакси у две предсезонске утакмице у Етихад арени на острву Јас у Абу Дабију у четвртак, 6. и суботу, 8. октобра у 20 часова по локалном времену.
НБА утакмице у Абу Дабију 2022. обелеће прве утакмице лиге у УАЕ и Персијском заливу.
„Отварање НБА продавнице у Абу Дабију заједно са нашим првим утакмицама одражава растућу популарност кошарке у УАЕ и широм Блиског истока “, рекао је директор НБА за Европу и Блиски исток задужен за глобална партнерства Стив Грифитс.
„Преко ове нове престижне продавнице и наменског сајта за е-трговину, узбуђени смо што ћемо проширити нашу сарадњу са Ал Мана како бисмо обезбедили најшири спектар аутентичних НБА производа икада доступних навијачима у региону.“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала