- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Пикси у Бањалуци: Нема предаје – будите сигурни!

© Sputnik / Лола ЂорђевићДраган Стојковић Пикси
Драган Стојковић Пикси - Sputnik Србија, 1920, 16.09.2022
Пратите нас
Фудбалски савез Републике Српске прославио је 30 година од оснивања, а свечаној академији „Фудбал је живот“ у Народном позоришту у Бањалуци присуствовао је и селектор Србије Драган Стојковић Пикси.
Пикси је дочекан је аплаузом, бакљама и шпалиром малишана који су махали српским тробојкама, а у улози домаћина били су српски члан Председништва БиХ Милорад Додик и председник ФС БиХ Вицо Зељковић.
„Увек се лепо осећам у Бањалуци и сваки долазак овде схватам као повратак кући. Верујте ми да осећам вашу искрену подршку, љубав коју пружате нашој репрезентацији и мени као селектору. Знам да и играчи осећају исто. Управо из тог разлога имамо обавезу да дамо и више од онога што у датом тренутку можемо да пружимо“, изјавио је Стојковић и честитао јубилеј ФС РС.
„Пре свега бих волео да створите услове за све оне клинце који маштају да имају велике каријере и да репрезентују свој народ на најбољи могући начин. Људи ме ових дана срећу и питају да ли су почеле припреме за Светско првенство. Видим да је еуфорија већ већ увелико присутна, иако је до Катара остало још доста времена. Оно што са своје стране могу да обећам, репрезентација Србије ће спремно дочекати утакмице против Бразила, Камеруна и Швајцарске и даће максимум да обрадује нацију. У нашем речнику не постоји реч ‘предаја’, будите у то сигурни“, рекао је Стојковић и изазвао овације препуне сале Народног позоришта у Бањалуци.
Додик је Стојковићу уручио на поклон бисту Патријарха Павла и захвалницу за све досадашње резултате и радости, а Златни грб Фудбалског савеза РС уручен је српском члану Председништва БиХ.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала