- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Вести: Шта је свету показао сусрет Путина и Сија /видео/

Пратите нас
Пратите уживо вести Радија Спутњик
Данас у вестима:
Председник Демоса Миодраг Лекић, око којег је постигнута сагласност старе већине за мандатара нове владе, није оптимиста да би странке победнице августовских избора из 2020. могле да постигну договор, као што је то случај са једним од лидера ДФ Андријом Мандићем, који верује да још постоји шанса да се странке сложе.
Све јасније се испољава растућа улога нових центара моћи, који сарађују на међународном праву и Повеље Уједињених нација, поручио Владимир Путин на самиту Шангајске организације за сарадњу.
Сусрет кинеског и руског председника у Узбекистану показао да несумњиво постоји синергија између те две државе И да се ради на његовом јачању, који се западу никако неће свидети, оцењују аналитичари.
Гласови да иза забране Европрајда стоји Русија која преко литија у Београду, власти у Републици српској и појединих политичких снага у Црној Гори шири свој утицај на Балкан, не одговара истини, тврде стручњаци.
Виктор Орбан тврди да су Европљани енергетски патуљци који уводе санкције енергетском џину. Експерти сагласни да је од капиталног значаја то што су Београд и Будимпешта сагласни да политика санкција нема смисла.
У Руском дому отворена изложба „Душа Србије“, посвећена изради мозаика у Храму светог Саве чији је аутор руски уметник Николај Мухин, уз оцену да је мозаик симбол руско-српског братства.
Пишите нам у коментарима. Сва ваша питања узећемо у обзир. Слушајте нас и сазнаћете оно што други прећуткују.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала