Застава Србије - Sputnik Србија, 1920
СРБИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Србије

Кад Албанац избоде Србина ножем то није покушај убиства

© Sputnik / Теодор АнастасијевићНемања Митровић, младић из Бабиног Моста на Косову и Метохији ког су Албанци ранили ножем
Немања Митровић, младић из Бабиног Моста на Косову и Метохији ког су Албанци ранили ножем - Sputnik Србија, 1920, 19.09.2022
Пратите нас
Напад на двојицу Срба, оца и сина Сашу и Немању Митровића у Бабином Мосту тужилац је оквалификовао као „наношење тешких телесних повреда“, потврдио је данас њихов правни заступник адвокат Дејан Васић.
Васић је изјавио да није сагласан са оваквом квалификацијом овог дела и тврди да је случај требало да буде квалификован као „покушај тешког убиства мотивисан етничким разлозима“.
„С обзиром да је случај још у фази истраге ја ћу нешто више моћи да кажем тек када од тужилаштва добијем више информација. Оно што за сада могу да кажем је да се не слажем са квалификацијом овог дела“, рекао је Васић за Спутњик.
Подсетимо, Немања и Саша Митровић из Бабиног Моста су од стране групе Aлбанаца нападнути испред своје куће када је један од нападача највероватније ножем нанео повреде оцу и сину који су збринути у Приштини, а касније су своје лечење наставили у Клиничко-болничком центру у Косовској Митровици.
Двојица Албанаца који су напали Србе на кућном прагу су ухапшена њима је одређена мера притвора од 30 дана.
Повређени Саша и Немања Митровић из Бабиног Моста - Sputnik Србија, 1920, 13.09.2022
СРБИЈА
Хорор у Бабином Мосту траје: Драматична исповест мајке и супруге Срба које су изболи Албанци
Хитна помоћ - Sputnik Србија, 1920, 13.09.2022
СРБИЈА
Албанац ножем тешко ранио два Србина на Косову и Метохији
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала