- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Лоше вести из Федереровог тима

© AFP 2023 / FABRICE COFFRINIРоџер Федерер
Роџер Федерер - Sputnik Србија, 1920, 20.09.2022
Пратите нас
Кондициони тренер легендарног тенисера Роџера Федерера Пјер Паганини изјавио је да Швајцарац још не зна да ли ће моћи да игра на Лејвер купу који се одржава од 23. до 25. септембра у Лондону.
Федерер је минуле недеље најавио да ће то бити његов последњи турнир у каријери, али је неизвесно хоће ли моћи да наступи пред лондонском публиком.
„Одлучиће у последњем тренутку. Тренирао је у последњих неколико дана, видеће како се осећа. Сви смо узбуђени због дешавања у Лондону. Верујем да ће изаћи на терен и да ће публика имати прилику да га поздрави“, изјавио је Паганини за швајцарски Блик.
Он је додао да су Федерер и његов тим у јулу знали да је дошао крај каријере.
„Ми смо већ у јулу знали да је готово. Покушали смо комбинацијом различитих елемената у тренингу да продужимо каријеру, али није ишло“.
Швајцарац је допутовао у Лондон и тренирао у О2 арени, где би требало да игра у Тиму Европе са Рафаелом Надалом, Новаком Ђоковићем, Ендијем Маријем, Каспером Рудом и Матеом Беретинијем.
Са друге стране Тим света ће представљати Американци Тејлор Фриц, Френсис Тијафо. Џек Сок и Томи Пол, Аустралијанац Алекс де Минор и Аргентинац Дијего Шварцман.
Роџер Федерер - Sputnik Србија, 1920, 18.09.2022
СПОРТ
Откривено када је Федерер одлучио о пензији
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала