- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Навијачи Војводине писали клубу – „Нећемо појачање, донирајте новац ОФК Београду“

© Фото: Скриншот/You Tube/Radio 021Навијачи, Војводина
Навијачи, Војводина - Sputnik Србија, 1920, 20.09.2022
Пратите нас
ОФK Београд се већ неко време налази у огромним финансијским проблемима, а поред такмичења у аматерском рангу (Српска лига Београд), Романтичарима прети гашење због недостатка средстава за основне потребе клуба.
Навијачи су већ покренули иницијативу и скупљају средства за помоћ клубу на утакмицама, а јавност је одушевљена апелом за помоћ који је стигао о навијача Војводине који су затражили од свог клуба да помогне некадашњем великом ривалу у намери да опстане.
Kонкретно, Новосађани траже од управе Војводине да донира (не да позајми, већ донира) новац Романтичарима, чак иако би то значило да неће бити новца за неко жељено појачање.
Такође, позвали су руководиоце клуба да организују и пријатељску утакмицу са београдским тимом на којој би се скупио новац за опстанак клуба са Kарабурме.
„Свесни смо да у друштву у ком се налазимо оваква судбина може да сачека наш или било који други клуб (мада у овој држави има и заштићених који су одавно требали да заслужено сачекају такву судбину), и зато морамо да се држимо заједно и кроз овакве тешке тренутке у којима се види ко је коме пријатељ“, наводи се у саопштењу навијача Војводине окупљених око форума ФКВ.
У међувремену, и ОФK Београд наставља да прикупља неопходна средства, па се читава фудбалска јавност у Србији нада да ће дух Романтичара и даље бити присутан на овим просторима.
ОФК Београд - Sputnik Србија, 1920, 17.09.2022
СПОРТ
ОФК Београд пред гашењем, навијачи скупљају новац да клуб преживи
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала