Кошаркашка лопта - Sputnik Србија, 1920
Евробаскет 2022
Европско првенство у кошарци 2022. године игра се у четири државе и пет градова, а репрезентација Србије је један од водећих кандидата за висок пласман. Сва дешавања са смотре најбољих кошаркашких селекција Старог континента пратите уз Спутњик спорт.

Недовић открио детаље: „Излудео бих да сам само седео у хотелу“

© Фото : ФИБАНемања Недовић
Немања Недовић - Sputnik Србија, 1920, 21.09.2022
Пратите нас
Немања Недовић прикључио се новим саиграчима у Црвеној звезди након неуспешног наступа на Евробаскету.
Недовић је одиграо две утакмице у групној фази у Прагу, а потом није заиграо у Берлину, упркос терапијама на које је ишао током првенства.
Након свега, прикључио се црвено-белима који ће у среду отпутовати на Кипар на последњи припремни турнир пред почетак нове сезоне на Јадрану.
„Нереално је. Сада када сам прилазио, вратила су се сећања. И даље нисам свестан да сам ту. Када први пут истрчао пред навијаче и будем одиграо прве минуте, вероватно ћу постати свестан. Ја као да још чекам тренутак када ћу отићи у иностранство. Нереално је, али навикнућу се“.
Има ли умора?
„Више психичког и емотивног, него физичког. Све што се дешавало на Европском првенству нас је емотивно испразнило. Био сам део екипе 2015. када смо против Литваније остали без финала, али сада је било горе и видим по другим играчима да нас је све погодило и да су сви психички били испражњени после овог првенства“.
Покушао је Недовић током првенства да се врати и да иде на третмане. Али, није успео да се врати.
„Да нисам отишао на то, ја бих излудео у Прагу, да нисам радио ништа и само седео у хотелу. Ишао сам на третман и то је било охрабрујуће и било ми је речено да ћу моћи да играм у полуфиналу да сам хтео да форсирам. Нажалост, није било потребе за тим, али тај третман ће ми добро доћи свакако“, рекао је Недовић.
Пабло Приђони - Sputnik Србија, 1920, 21.09.2022
Евробаскет 2022
Легенда жестоко о политици Шпаније: „Бирам да изгубим са својим народом“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала