Застава Србије - Sputnik Србија, 1920
СРБИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Србије

Лајчак: Са Вучићем о даљим корацима ка нормализацији односа

© Tanjug / MILOS MILIVOJEVICПредседник Србије Алекандар Вучић и специјални представник ЕУ за дијалог Београда и Приштине Мирослав Лајчак
Председник Србије Алекандар Вучић и специјални представник ЕУ за дијалог Београда и Приштине Мирослав Лајчак - Sputnik Србија, 1920, 21.09.2022
Пратите нас
Специјални изасланик ЕУ за дијалог Београда и Приштине Мирослав Лајчак, објавио је да је са председником Србије Александром Вучићем, на маргинама Генералне скупштине УН, разговарао о даљим корацима ка нормализацији односа са тзв. Косовом.
Лајчак је истакао да је са Вучићем разговарао у Њујорку, након састанка премијером привремених приштинских институција Аљбином Куртијем у Приштини прошле недеље.
„На маргинама Генералне скупштине УН разговарали смо о путу ка напретку у нормализацији односа Косовом“, навео је Лајчак у уторак увече на Твитеру.
Вучић је претходно објавио на Инстаграм налогу* „buducnostsrbijeav“ да се састао са Лајчаком на маргинама отварања Генералне дебате 77. заседања Генералне скупштине Уједињених нација, преноси Танјуг.
*(Активности „Мета“ - друштвене мреже Фејсбук и Инстаграм забрањене су у Русији као екстремистичке)
Председник Србије Александар Вучић и аустријски канцелар Карл Нехамер - Sputnik Србија, 1920, 20.09.2022
СРБИЈА
О чему су разговарали Вучић и Нехамер
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала