- Sputnik Србија, 1920
Специјална операција у Украјини
Све о специјалној војној операцији Русије за демилитаризацију и денацификацију Украјине.

Медведев: НАТО не треба да нас плаши, хиперсонично оружје може брже да стигне до циљева у Европи

© Sputnik / Екатерина Штукина / Уђи у базу фотографијаЗаменик председавајућег Савета безбедности Русије Дмитриј Медведев
Заменик председавајућег Савета безбедности Русије Дмитриј Медведев  - Sputnik Србија, 1920, 22.09.2022
Пратите нас
Русију не треба плашити причама да ће НАТО напасти Крим, хиперсонично оружје може много брже да стигне до циљева у Европи и САД, написао је заменик председника Савета безбедности Руске Федерације Дмитриј Медведев.
"Различити пензионисани идиоти са генералским еполетама не треба да нас плаше причама о да ће НАТО напасти Крим. Хиперзвук гарантовано може много брже да стигне до циљева у Европи и Сједињеним Државама", написао је Медведев.
Заменик председника Савета безбедности РФ је додао да „западни естаблишмент, генерално, сви грађани земаља НАТО-а треба да схвате да је Русија сама изабрала свој пут“.
"Нема повратка", нагласио је он.
Медведев је истовремено изјавио да ће се одржати референдуми у републикама Донбаса и на ослобођеним територијама и да ће оне ући у састав Русије.
„Руска војска ће значајно ојачати заштиту свих територија које нам се придруже“, написао је Медведев и додао да „за такву заштиту могу бити искоришћене не само мобилизација, већ и свако руско оружје, укључујући стратешко нуклеарно оружје и наоружање засновано на новим принципима“.
О томе шта је руски председник Владимир Путин мислио кад је рекао да не блефира у ауторској емисији „Мој поглед на Русију“ говорила је Љубинка Милинчић:
Погледајте и цео говор Владимира Путина о објави делимичне мобилизације са преводом на српски:
Застава Русије - Sputnik Србија
РУСИЈА
23:00
Припрема за референдум у Луганску - Sputnik Србија, 1920, 22.09.2022
Специјална операција у Украјини
УЖИВО Све спремно за одржавање референдума у Донбасу, Запорошкој и Херсонској области
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала