- Sputnik Србија, 1920
РУСИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Русије и Заједнице независних држава

„Из Русије с љубављу“: Руски блогер 24 сата приказивао плински решо како гори /видео/

© Fotolia / Chepko DanilШпорет на гас
Шпорет на гас - Sputnik Србија, 1920, 23.09.2022
Пратите нас
У медијима се појавила информација о необичном видеу који је објавио блогер из Ростова на Дону. На снимку је приказан плински решо који је горео 24 часа, међутим, данас је овај канал блокирала платформа „Твич“ на којој је емитован.
Испод видеа се налази натпис „Из Русије с љубављу“.
Сергеј, који је аутор овог видеа на платформи „Твич“, објаснио је да он на тај начин показује свој однос према санкцијама Запада.

„Плаћам гас за месец 87 рубаља (1,47 евра). Цена је иста у било ком периоду године, а Европљани, судећи према ситуацији, биће тужни ове зиме“, рекао је Сергеј који живи у Варошиловском рејону Ростова на Дону.

Он је навео да није очекивао оволику популарност, јер је видео имао 2.800 прегледа.
„Канал је тренутно недоступан због нарушавања правила заједнице или услова продаје Твич“, наводи се приликом покушаја да се уђе на овај канал. Сергеј је навео да је блокада његовог налога објашњена чињеницом да је он, наводно, пласирао садржај са насиљем.
Међутим, на платформи се сада уместо налога „russiangas1“ налази налог „russiangas2“, који преноси исти садржај.
Сергеј наводи да је желео да подржи политику Руске Федерације, као и да покаже да санкције које Запад уводи против Русије погађају Европљане и додао да су његови пратиоци из Немачке и Чешке слали коментаре у којима су писали да завиде Русима.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала