- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Звездина катастрофа на „генералки“ – пораз од 39 разлике

© Фото : КК Црвена звездаКошаркаши Црвене звезде
Кошаркаши Црвене звезде - Sputnik Србија, 1920, 24.09.2022
Пратите нас
Кошаркаши Црвене звезде доживели су катастрофу у генералној проби пред почетак нове сезоне. Олимпијакос није имао милости према „браћи“ из Београда коју је савладао са 39 поена разлике - 94:55.
Само у другој четвртини, коју је добила са 24:23, екипа тренера Владе Јовановића пружила је достојан отпор очигледно врло мотивисаним Грцима.
У остале три деонице било је непријатно гледати немоћ београдских црвено-белих који су турнеју на Кипру окончали једним од најтежих пораза у последње време.
Шампион Србије и региона је постигао само 12 поена у трећем кварталу који је изгубио са 27:12, а онда крунисао лошу игру са свега шест постигнутиих поена у четвртој деоници - укупно 18 у другом полувремену.
Лука Митровић је са 12 поена био и једини двоцифрен у екипи Звезде. Ивановић је убацио девет поена, док је осам, уз пет скокова, додао Бен Бентил.
Екипу Олимпијакоса је са 19 поена и шест скокова предводио Везенков који је наставио са одличним играма и после Евробаскета. Јанулис Ларенцакис је додао 15 поена, Џоел Боломбој 12, док су по 11 уписали Алек Питерс и Kостас Папаниколау.
Црвена звезда сезону почиње 1. октобра на свом терену утакмицом са екипом МЗТ из Скопља у оквиру АБА лиге.
Кошаркаш Партизана Зек Ледеј  - Sputnik Србија, 1920, 24.09.2022
СПОРТ
Партизан се распао у Москви, Зенит у финалу ВТБ Суперкупа
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала