- Sputnik Србија, 1920, 24.01.2022
КУЛТУРА
Рубрика која прати културне феномене и догађаје, ствараоце и личности који својим делом креирају савремену културну сцену у земљи и у свету.

Филм о Робију Вилијамсу снима се у Београду – 2.000 статиста на концерту у Крњачи

© Sputnik / Рамиль Ситдиков / Уђи у базу фотографијаРоби Вилијамс
Роби Вилијамс - Sputnik Србија, 1920, 26.09.2022
Пратите нас
Филм „Бољи човек“ који говори о животу светске звезде певача Робија Вилијамса, снима се у Београду. У студију у Крњачи, два дана сниман је концерт славног певача одржан 2003. године, а у снимању је учествовало више од 2.000 статиста.
Уочи почетка снимања, Роби Вилијамс је рекао да филм неће ништа затајити када је у питању његова дивља прошлост.
Редитељ Мајкл Грејси изјавио је да филм неће бити као „Рокетман“ или „Боемска рапсодија“ који су говорили о музичким вундеркиндима.
Један од највећих проблема славног певача је био како да пронађе глумца који ће играти његову млађу инкарнацију.
Како преноси Сан, Роби Вилијамс је изјавио почетком године да није сигуран у избор глумца који ће играти млађег њега, али је потврдио да ће играти сам себе.
„Када је о филмовима реч, ствар је у томе да је чудо ако се било шта и сними. Увек буде да је неко рекао не, а онда се неко други увредио, а трећа особа се није нашла довољно увређеном и на крају су сви увређени. Говорим о агентима и адвокатима. Сигуран сам 97 посто да ће се то догодити. Не знам ко ће ме играти када будем млађи, али знам ко ће ме играти када будем старији. Гледате у њега“, рекао је Вилијамс.
Музичка звезда игра саму себе у овом биографском остварењу, али у Србији тренутно борави само глумац Џоно Дејвис, који га тумачи у млађим данима.
Он је потврдио да ће му партнери у овом пројекту бити глумачке звезде Стив Пембертон и Алисон Стедман, а на свом Инстаграму* качио је фотографије из Београда.
„Глумим Робија Вилијамса у његовом музичком биографском филму 'Бољи човек', заједно са невероватном глумачком екипом и самом легендом. Све то у предивној режији Мајкла Грејсија. Дођавола“, написао је кратко на Твитеру.
Џоно Дејвис је енглески глумац рођен у Честерфилду, најпознатији у Великој Британији и САД по улози Алекса Деларжа у представи „Паклена поморанџа“, а појављивао се и у филму „Кингсман“ и серији „Ловци“.
У мају 2022. објављено је да је Дејвис добио улогу британског певача Робија Вилијамса, а филм би требало да буде објављен крајем 2023. године, преносе београдски медији.
* Активности „Мета“ (друштвене мреже Фејсбук и Инстаграм) забрањене су у Русији као екстремистичке.
Роби Вилијамс - Sputnik Србија, 1920, 15.06.2018
Прети му казна? Роби Вилијамс због показивања средњег прста на мети критика (видео)
Роби Вилијамс - Sputnik Србија, 1920, 21.03.2017
Роби Вилијамс: Русијо, победимо заједно на „Евровизији“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала