- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Ђоковић стигао у Тел Авив, Израелци одушевљени /видео/

© Фото : Michael ProbstНајбољи тенисер света Новак Ђоковић
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 26.09.2022
Пратите нас
Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић стигао је у Израел, где ће по први пут у каријери учествовати на АТП турниру из серије 250, који се одржава у Тел Авиву.
Одмах по доласку у престоницу Израела, Ђоковић је написао поруку домаћинима у књизи за госте на терминалу аеродрома у Тел Авиву. Обратио им се традиционалним поздравом.
„Шалом, Израеле. Веома сам срећан и узбуђен због тога што сам се вратио овде. Радујем се овом сјајном искуству“, написао је Ђоковић и објавио на друштвеним мрежама.
Новак ће наредних дана учествовати на турниру из серије 250 који се први пут од 1999. године нашао на АТП календару, а српски тенисер ће наступити и у синглу и у дублу.
Први ривал у синглу ће му бити победник дуела између Тијага Монтеира и Пабла Андухара, док ће у дублу наступати заједно са домаћим играчем Јонатаном Ерлихом (45), који се на овом турниру опрашта од активног играња тениса.
Ђоковић би свој први меч у синглу требало да игра у среду или у четвртак у зависности од осталих мечева који се играју раније.
Ласло Ђере - Sputnik Србија, 1920, 26.09.2022
СПОРТ
Буђење „успаваног џина“ – посрнули Аустријанац избацио Србина у Тел Авиву
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала