- Sputnik Србија, 1920
РУСИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Русије и Заједнице независних држава

Путин: Спасавање људи на територијама где се одржавају референдуми ─ у центру пажње Русије

© POOL / Уђи у базу фотографијаПредседник Русије Владимир Путин
Председник Русије Владимир Путин - Sputnik Србија, 1920, 27.09.2022
Пратите нас
Спасавање људи на територијама на којима се одржавају референдуми је у центру пажње Русије, ово питање је у првом плану, изјавио је председник Русије Владимир Путин.
„Наравно, данас је у условима специјалне војне операције и референдума у ​​Донбасу спасавање људи на свим територијама, управо спасавање људи на свим територијама на којима се одржава овај референдум, све је то у првом плану и представља центар пажње целог нашег друштва, целе земље. То је природно, јер је повезано и са драматичним догађајима“, рекао је Путин завршавајући састанак о напретку сезонских пољских радова.
Он је подсетио на познату истину да је хлеб важнији од свега.
„Добро познат, једноставан и фундаменталан закон који се уклапа у врло једноставну и познату фразу да нема ништа важније од хлеба, тај закон нико није укинуо. И, можда, у условима у којима сада живимо, овај закон је један од најважнијих – узимајући у обзир оно што се дешава у свету на тржиштима хране. Зато изражавам захвалност за оно што је до сада урађено“, додао је шеф државе.
Референдуми о придруживању Руској Федерацији одржавају се у Доњецкој и Луганској Народној Републици, у Запорошкој и Херсонској области.
Председник Русије Владимир Путин - Sputnik Србија, 1920, 27.09.2022
РУСИЈА
Путин: У Русији ове године рекордан род жита, Запад провоцира глобалну прехрамбену кризу
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала