Застава Србије - Sputnik Србија, 1920
СРБИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Србије

Билчик стигао у Београд, састао се са представницима СНС и СПС, сутра са Вучићем

© Sputnik / Лола ЂорђевићВладимир Билчик
Владимир Билчик - Sputnik Србија, 1920, 29.09.2022
Пратите нас
Известилац Европског парламента за Србију Владимир Билчик стигао је у дводневну радну посету Београду.
Билчик ће данас заједно с Матјажом Немецом, чланом Делегације Одбора ЕП за стабилизацију и придруживање ЕУ-Србија, започети дводневну радну посету Београду, објављено је на Твитер налогу Групе ЕП за подршку демократији и координацију избора.
Известилац Европског парламента за Србију састао се данас поподне у Скупштини Србије са представницима посланичких група СНС, а потом и СПС, објавио је Танјуг.
Испред СНС на састанку са Билчиком су били потпредседница Народне Скупштине Сандра Божић, шеф посланичке групе СНС Миленко Јованов и заменица шефа посланичке групе Марина Рагуш.
У делегацији социјалиста, који су се састали са известиоцем ЕП за Србију, били су председник СПС Ивица Дачић, као и заменик шефа посланичке групе Ђорђе Милићевић.
Билчик ће се сутра састати са председником Александром Вучићем, потврђено је Танјугу у Председништву Србије. Он ће одржати и састанке са представницима других посланичких група у Скупштини Србије.
Ова радна посета се организује у оквиру дијалога Европског парламента са Народном скупштином, а циљ посете је разговор о изгледима за сарадњу са Скупштином у новом сазиву, навела је Група ЕП за подршку демократији и координацију избора.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала