- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Данилова трећа црно-бела срећа – и „обећање“ за Спутњик: Тројке ће бити још боље!

© Sputnik / Лола ЂорђевићДанило Анђушић
Данило Анђушић - Sputnik Србија, 1920, 30.09.2022
Пратите нас
Партизан је овог лета спаковао релативно нови тим, а у екипи се појавило и једно ново-старо име у виду Данила Анђушића. Црно-бели снајпер по трећи пут је у Партизану после путешествија по Европи. Сада у разговору за Спутњик анализира шта је затекао и најављује нову сезону.
Нови је Партизан, а Данило је значајно искуснији. Добио је много нових димензија у игри у односу на прва два мандата у црно-белом.
Све је ново, само је Анђушић „стари“.

„Не осећам се старо, а-ха-ха. Осећам се другачије, искуснији сам. Доста сезона је иза мене. Напредовао сам и верујем да ћу још допринети. Тројке ће остати исте, ма надам се даће бити и боље него у првом мандату“, рекао је Анђушић за Спутњик.

Играо је Данило за Партизан у сезони 2011/2012, носио је дрес и 2015. године, али овога пута је стигао у неки нови клуб. Другачији по организацији.
„Осећам се одлично. Свој сам на своме, вратио сам се кући после толико времена, али опет је све другачије. По ономе што видим, Партизан се подигао не неки други ниво, што ми је јако драго да видим. Драго ми је да клуб иде у том смеру и да ће остати на нивоу Евролиге дуги низ година“, оптимиста је Анђушић.
Овога пута дувају неки други ветрови у клубу, стигао је и Жељко Обрадовић, играће црно-бели у Арени.
„Баш то. Сама организација клуба је на бољем нивоу, хала, Арена, наше свлачионице, много је другачије. Све је на доста бољем нивоу“, констатује Анђушић.
Овог лета владала је права помама за картама, очекује се да Партизан на повратку у Евролигу има велику подршку са трибина.
„Много је времена прошло откако је Партизан играо Евролигу. Драго ми је да видим помаму људи за картама. Имаћемо играча више у односу на друге екипе“, констатовао је задовољно Анђушић у разговору за Спутњик.
Партизан ће сезону у АБА лиги отворити у 17 часова на гостовању Цибони, а у Евролиги црно-бели ће на старту играти против Албе у Берлину 7. октобра.
Одмор је завршен, видећемо како ће изгледати нови тим Партизана на старту нове сезоне са познатим ликом у виду Данила Анђушића.
Да ли ће бити његова трећа срећа у црно-белом?
Анкета
Ко ће освојити АБА лигу?
Раде Загорац - Sputnik Србија, 1920, 24.09.2022
СПОРТ
После Партизана Србин одабрао Русију
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала