- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Новак већ мисли на Руса: Игра добро, а и ја нисам лош

© AP Photo / Ariel SchalitНовак Ђоковић
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 30.09.2022
Пратите нас
Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић елиминисао је после близу два часа игре Канађанина Васека Поспишила са АТП турнира у Тел Авиву (7:6, 6:3).
Ривал у полуфиналу некада најбољем тенисеру света биће Рус Роман Сафиулин, 104. тенисер света који је стигао до једног од највећих успеха у каријери.
„Биће то наш први меч. Гледао сам га, играо је без грешке. Игра јако добро, то је руска школа тениса, близу линија, агресивно као Сафин, Кафељников, Медведев, добар сервис и игра са линије. Имао је неке сјајне резултате, нема много да изгуби. Игра одлично, ја не играм тако лоше, па нека победи бољи“, истакао је Ђоковић.
Новак је задовољан како је одгирао против Поспишила.
„Каква велика борба, какав меч, сјајна атмосфера. Васек је један од најбољих играча на туру годинама није лако играти против таквих играча, али обојица смо желели да добијемо меч. Честитам му на борби и надам се да нема проблем са повредом. Дао је све од себе. Сјајно је видети га опет, имао је повреде. Ако настави да игра овако имаће већи ранкинг него што је сада“, поручио је Новак.
Новак Ђоковић и Васек Поспишил - Sputnik Србија, 1920, 30.09.2022
СПОРТ
Ђоковић избацио пријатеља и заказао полуфинале с Русом
Ђоковић каже да је први сет с Канађанином одлучила једна лопта.
„Могао је да узме сет свакако у тај-брејку. Промашио је онај форхенд, имао сам срећу. Одлучиле су једна или две лопте. Драго ми је што сам прошао овако тежак изазов.“
Новак је имао подршку у Тел Авиву на неколико језика.
„Чуо сам, чуо сам. Три-четири различита језика сам чуо, то је сјајна ствар за ову државу и град. Много људи долази овде. Тенис је глобални спорт, срећни смо што нас прати толико људи. Хвала свима“, закључио је Ђоковић.
Новак Ђоковић и Ник Кирјос - Sputnik Србија, 1920, 30.09.2022
СПОРТ
Спектакл у најави – играће Новак, Кирјос, Саша и Јелена!
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала