- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Ђоковић не одустаје од својих циљева: Надам се да ћу успети

© AP Photo / Kirsty WigglesworthНовак Ђоковић и Ник Кирјос
Новак Ђоковић и Ник Кирјос - Sputnik Србија, 1920, 01.10.2022
Пратите нас
Новак Ђоковић стигао је до полуфинала турнира у Тел Авиву, а наредни турнир биће му у Астани. Како није много играо ове сезоне због тога што је невакцинисан, тако је изгубио велики број бодова и упитно је да ли ће се наћи на завршном Мастерсу. Ипак, Ђоковић је позитиван и не одустаје од тога да се нађе у Торину.
„Помињао сам и раније шта су ми важна ствари, четири Гренд слема, наступи за Србију и турнири Серије АТП 1.000. Наравно, ту је и АТП Тур финале. Окончана је Гренд слем сезона, али ту је Торино за који се још нисам квалификовао. Надам се да ћу успети. Има много турнира у тениском свету, сваке недеље неколико разних категорија. Истовремено ја сам у тој фази каријере да могу да бирам где ћу играти, тако да је то случај сада чешће него раније“, истакао је српски ас.
Осврнуо се Ђоковић на чињеницу да је ове године узео учешче на турнирима у Тел Авиву и Астани, што у прошлости није био случај.
„Играм турнире који обично нису у мом календару. Дакле, мој распоред није као у претходних 20 година, флексибилнији је, зато сам у Израелу, онда идем у Казахстан и видећу шта ћу и како ћу после. У распореду су ми Берси и Торино, али све зависи од тога како се осећам, од реакције тела после играња ове и наредне недеље. Тада ћу сести за сто са својим тимом и направити план заостатак сезоне“, истакао је Ђоковић који ће у полуфиналу турнира у Тел Авиву играти против Руса Романа Сафиулина, а тај меч моћи ћете да пратите уживо уз Спутњик спорт.
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 01.10.2022
СПОРТ
Паклен жреб за Новака у Астани
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 01.10.2022
СПОРТ
Израелац „разбио Новаков ум“ и оставио га без текста: „Шта радиш, човече?!“ /видео/
Новак Ђоковић расплакао дечаке - Sputnik Србија, 1920, 30.09.2022
СПОРТ
Новак расплакао дечаке /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала