- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Парни ваљак „трокирао“ па стотком „прегазио“ Цибону у Загребу!

© Фото : АБА лига / Цибона / Марин СушићКошаркаши Партизана
Кошаркаши Партизана - Sputnik Србија, 1920, 02.10.2022
Пратите нас
Кошаркаши Партизана успешно су стартовали нову сезону у АБА лиги, у регионалном класику против Цибоне у Загребу славили су резултатом 105:81.
Црно-бели нису најбоље ушли у утакмицу, било је много проблема због којих је тренер Жељко Обрадовић морао да реагује у свом стилу, али је сјајна друга четвртина практично решила питање победника.
Најбољи у екипи Партизана били су Кевин Пантер, Урош Трифуновић и Тристан Вукчевић са по 14 поена, сјајан је био Јанис Папапетру са 11 поена и одличном одбраном, а по десет су уписали Данте Егзум, Матијас Лесор и Данило Анђушић.
Београдска екипа није имала ритам на старту, домаћи су имали прави план, нападали су обруч и продорима приморавали ривала да прави фаулове што је за резултат дало велики број слободних бацања.
Наставак је донео другачију слику, Партизан је другу деоницу решио у своју корист са 33:15, преокренуо резултат и на полувреме отишао са вишком од 17 поена.
Тренер Обрадовић је велику разлику искористио да пружи прилику свим играчима из екипе, али и да одмори носиоце јер већ следеће недеље почиње такмичење у Евролиги.
Шта је о учешћу Партизана у Евролиги говорио председник Остоја Мијаиловић погледајте у емисији Миљанов корнер.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала