- Sputnik Србија, 1920
РЕГИОН
Најновије вести, анализе и занимљивости из земаља у региону

Милове намјере ограничавају измјенама Закона о предсједнику

© Tanjug / HINA/DARIO GRZELJМило Ђукановић
Мило Ђукановић - Sputnik Србија, 1920, 03.10.2022
Пратите нас
Посланик Демократског фронта Јован Вучуровић најавио је да ће Парламентарна већина ускоро, измјенама и допунама Закона о предсједнику, уредити његову позицију у уставно-правном систему.
Вучуровић је навео да тако неће више бити простора за разна произвољна тумачења, нити за иницијативе попут новонајваљене о скраћењу мандата скупштине.
Посланик ДФ-а је тако одговорио на изјаву посланика ДПС-а Предрага Бошковића који је најавио иницијативу ДПС да се скрати мандат Скупштини.
“Имамо 41 посланика парламентарне већине и пред нама је још низ важних одлука, а они који су нас гласали 30. августа управо и очекују да повлачимо храбре и мудре потезе од којих зависи будућност државе и бољи живот грађана”, казао је Вучуровић и додао да је намјера ДПС јасна.
“Они очајнички и узалудно покушавају да уздрмају јединство парламентарне већине, имајући у виду чињеницу да та већина има велике могућности и да ће их несумњиво искористити. Јасно је ко је наш заједнички противник и ко је противник Црне Горе и њене будућности, и тај сто прије мора бити послат у политичку историју”, закључио је Вучуровић.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала