- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

„Шокирани смо!“ – Македонци љути, најављују „мобилизацију“ за Партизан

© Фото : АБА лига / Драгана СтјепановићМЗТ Скопље
МЗТ Скопље - Sputnik Србија, 1920, 03.10.2022
Пратите нас
Македонски представник у регионалној АБА лиги МЗТ из Скопља је негодовао због промене термина одигравања утакмице против Партизана, уместо у понедељак од 21.00, меч је заказан за 16.00.
Скопска екипа негодује и тражи објашњење ситуације, наводећи да се промена догодила неочекивано и без икакве најаве.
„Шокирала нас је и информација коју смо добили из канцеларије Лиге о промени распореда, без конкретног и ваљаног образложења, пребацивањем лопти на телевизију Арена спорт, која се, досад, није огласила са званичним ставом о ситуацији. Предлози за регионално такмичење су јасни, а то је да лига и Арена спорт имају ексклузивно право да одређују термине, док домаћи тим не може да утиче на то“, наводи се у саопштењу македонског клуба.
Истовремено, упућен је позив навијачима.
„Уједно, желимо да знате да упркос свим напорима, притисцима, коришћењу линкова и веза, наш клуб је урадио све да се врати на оригинални заказани датум, али то није успео. Искрено се извињавамо, али постоје послови који једноставно нисмо довољно моћни да променимо, за разлику од неких других.. Зато желимо да апелујемо на све који имају плаво - белу крв у жилама, али и на оне који гаје симпатије за МЗТ Скопље и воле кошарку, због неправде која је учињена, са додатним мотивом да се нађу на трибинама у хали 'Јане Сандански'. Ово је идеална шанса и у ванредној ситуацији да покажемо јединство и докажемо да је Аеродром насеље које и поред свих проблема и неправди увек стоји иза својих најмилијих у плаво-белој опреми“, кажу из МЗТ Скопље.
Пехар АБА лиге - Sputnik Србија, 1920, 30.09.2022
СПОРТ
Ко ће освојити АБА лигу?
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала