- Sputnik Србија, 1920
ЕКОНОМИЈА
Спутњик Економија прати најновије вести, анализе и извештаје из Русије, региона и света.

„Лидл Србија“ из предострожности из продаје повукао „тастино наполитанке“

CC0 / Pixabay / Наполитанке
Наполитанке - Sputnik Србија, 1920, 04.10.2022
Пратите нас
„Лидл Србија“ је из предострожности из продаје повукао неколико производа произвођача „Пак Рампарт“ из Високог из Босне и Херцеговине.
Реч је о тастино наполитанкама са укусом какаа-вафел производ са 72% какао пуњења, 800 г, затим тастино наполитанкама са укусом лешника-вафел производ са 72% пуњења са укусом лешника, 800г, тастино вафел са какао пуњењем-вафел производ са 80% какао пуњења, 200г.
Такође, и вафел са пуњењем укуса лешника-вафел производ са 80% пуњења са укусом лешника, 200г и тастино вафел са какао преливом-вафел производ са 57% какао пуњења, преливен са 20% какао прелива, 200г.
Како наводе из „Лидла“, ови производи се повлаче због могућности присуства бактерије Salmonella Typhimurium, с обзиром да је редовном контролом у Хрватској, утврђено њено присуство у две производне партије.
Узорци производа са полица у Србији послати су ради детаљне провере локалним лабораторијама, о чему су обавештене надлежне институције, кажу у „Лидлу“ и позивају потрошаче да ако имају неки од ових производа, да их не конзумирају него да их врате у било коју „Лидлову“ продавницу, а новац ће им бити враћен уз рачун, али и без њега, пренео је Танјуг.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала