- Sputnik Србија, 1920
РЕГИОН
Најновије вести, анализе и занимљивости из земаља у региону

Тегелтија: Неће бити дозвољени никакви Мајдани у Српској

© Sputnik / Бранко МаксимовићБањалука
Бањалука - Sputnik Србија, 1920, 04.10.2022
Пратите нас
Саветник српског члана Председништва Босне и Херцеговине Милан Тегелтија поручио је данас опозицији да у Републици Српској „неће бити дозвољени никакви Мајдани, наранџасте револуције и прекрајање народне воље на улици“ које жели да спроведе, како је оценио, шачица страних плаћеника.
„Народ је своје рекао! Чак вас ни људи који су гласали за Тривићеву у томе не подржавају“, написао је Тегелтија на Твитеру.
Опозоционе ПДП и СДАС које тврде да су избори одржани у недељу покрадени за 80.000 до 100.000 гласова, најавиле су да ће захтевати поновно бројање гласова на појединим бирачким местима и позвале грађане на протест у четвртак у Бањалуци.
Кандидат ПДП и СДС за председника Републике Српске Јелена Тривић је рекла да неће одустати и да ће истрајати на поштовању воље народа, који је, како каже, покраден.
Према најновијим прелиминарним подацима ЦИК БиХ о изборним резултатима оствареним на Општим изборима у БиХ за Председника Републике Српске, лидер СНСД Милорад Додик је и даље у вођству у односу противкандидаткињу Јелену Тривић, са подршком од 48,28 процента у односу на 43,39 одсто гласова.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала