- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Медведев открио разлог предаје – „Да смо наставили, изгубио бих“

© Sputnik / Алексей Филиппов / Уђи у базу фотографијаДанил Медведев
Данил Медведев - Sputnik Србија, 1920, 08.10.2022
Пратите нас
Руски тенисер Данил Медведев предао је Новаку Ђоковићу полуфинални меч на АТП турниру у Астани при резултату 1:1 у сетовима. Његов потез изненадио је и шокирао тениски свет, подједнако као и ривала.
Новак је после меча рекао да му се Данил поверио како има проблеме са повредом, а Рус је то поновио и на конференцији за медије после меча.
„Меч је био изванредан. Истегао сам мишић у нози. Чим стигнем у Монако одмах идем на преглед. Нисам желео да ризикујем. Приметио сам проблеме током истрчавања на мрежу. Новак је играо добро, да смо наставили, изгубио бих трећи сет и погоршао ситуацију са повредом“, рекао је Медведев казахстанским медијима.
Подсетимо, Новак је после меча истакао да је изненађен потезом Данила.
„И даље сам изненађен да је предао меч. Изгледао је скроз OK. Можда се после 7-8 поена спорије кретао. Шокиран сам, искрено. Надао сам се да ћемо да играмо до краја. Знам да је велики борац и да не би предао да се осећао добро. Рекао ми је да је истегао мишић на нози. Били смо изједначени, можда је у другом сету био и бољи, али тужан сам што се све овако завршило“, рекао је Ђоковић.
Новак Ђоковић и Данил Медведев - Sputnik Србија, 1920, 08.10.2022
СПОРТ
Новак шокиран потезом Медведева: Рекао ми је да је истегао мишић
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала