Застава Србије - Sputnik Србија, 1920
СРБИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Србије

Група за притисак радиће страшан посао против Србије: Ново Вучићево упозорење

© Tanjug / STRAHINJA ACIMOVICАлександар Вучић
Александар Вучић - Sputnik Србија, 1920, 10.10.2022
Пратите нас
Председник Србије Александар Вучић каже да не треба имати сумње у то да ће "групе за притисак" да раде страшан посао против наше земље са различитих страна.
Циљ им је, како је додао председник Србије, да врше политичке притиске како би утицали на доношење одлука нашег руководства. Он је на то упозорио одговарајући на питања новинара о нападима на њега због неувођења санкција Русији.
Вучић је такође указао и на то да постоји медијска и политичка номенклатура коју у Србији представљају посебне групе за притисак, али да "не брине много због такозваних група за притисак".
"Њима је једина политика да нападају мене. Обично су контрадикторни у тим нападима и у својим изјавама. Оптуживали су ме да ћу 3. априла да уведем санкције, да ме баш брига за пријатељства, а они су се појавили 3. априла и рекли - Вучићу уведи санкције. Сада ме критикују што нисам, сутра ће да кажу што јесам, прекосутра што ниси. Уопште није важно, ту политике никакве нема", рекао је председник током обиласка радова на локалним путевима Нови Пазар - Тутин и Придворица - Девићи.
Како је рекао постоји једна читава медијска номенклатура, заједно са политичком које представљају посебне групе за притисак и под страним директним утицајем би кључно да утичу на доношње одлука руководства Републике Србије на најпрљавији могући начин директно против интереса своје земље у било ком смеру, било са истока, било са запада", рекао председник Србије на отварњу деонице пута Нови Пазар -Тутун.
Вучић је додао да је и на то упозорио људе да ће Србија трпети притиске са разних страна.
"Наше је да чувамо своју земљу и да бринемо о својој Србији. Да градимо пут Нови Пазар-Тутин, да градимо пут Дебвићи -Придворица, да градимо Сурчин-Нови Београд, да коначно видимо како ћемо и колико новца да скупимо да радимо Бачки Брег- Сомбор -Кикинда-Наково. То је наш посао, а то да ће групе за притисак да раде страшан посао против наше земље са различитих страна, у то немојте да имате никакве сумње", казао је Вучић.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала