- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

УЕФА повукла распоред, Србија чека којим путем ће до Немачке

© Sputnik / Лола ЂорђевићФудбалери Србије позирају пред фудбалску утакмицу између Србије и Шведске на стадиону Рајко-Митић у Београду 24. септембра 2022.
Фудбалери Србије позирају пред фудбалску утакмицу између Србије и Шведске на стадиону Рајко-Митић у Београду 24. септембра 2022.  - Sputnik Србија, 1920, 10.10.2022
Пратите нас
Европска кућа фудбала (УЕФА) повукла је распоред квалификационих утакмица за Европско првенство које ће бити одржано у Немачкој 2024. године. Иако је првобитно било планирано да Србија против Литваније 24. марта наредне године започне квалификациони циклус, то ће морати да сачека нову званичну потврду, због, наводнo, техничке грешке.
Европска кућа фудбала доставила Савезима распоред утакмица у недељу касно увече, а Орлови су на премијери требали да угосте Литванце, док их је три дана касније чекало гостовање Црној Гори.
Ипак, због техничке грешке ускоро би требало УЕФА да пошаље савезима нови распоред.
Остаје да се види да ли ће Србија истим путем ићи ка Немачкој, или ће добити комплетно нови распоред. Према првој верзији Пиксијеви учници били су слободни у трећем и деветом колу, а на затварању је требало да играју против Бугарске на Маракни.
Подсетимо, Србија се налази у квалификационој Групи Ц са Мађарском, Црном Гором, Бугарском и Литванијом.
Детаљ са утакмице Србија- Шведска - Sputnik Србија, 1920, 10.10.2022
СПОРТ
Орлови полећу из Београда ка Европском првенству
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала