- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

„Нисам видео да је Звезда доминирала“ – легендарни Рус говорио пред нови дуел за црвено-белима

© Sputnik / Лола ЂорђевићЧерчесов Станислав
Черчесов Станислав - Sputnik Србија, 1920, 12.10.2022
Пратите нас
Станислав Черчесов, легендарни руски тренер и шеф стручног штаба Ференцвароша, истакао је пред утакмицу са Црвеном звездом у Лиги Европе да није уверен да је српски тим доминирао у недавном дуелу у Београду.
Звезда је победила мађарску екипу са 4:1, а следи нови меч тих ривала, у четвртак од 21.00.
„Ако погледамо резултат од 4:1 Црвена звезда је била боља пре недељу дана, али је сигурно да у Београду нисмо урадили све оно о чему смо разговарали и што је било неопходно за добар резултат. Ривал је добар тим, на крају крајева, годинама наступају на високом нивоу, али сада имамо прилику да поправимо ствари“, рекао је Черчесов.
Рус није био сагласан са оценом јавности да је Звезда доминирала.
„Нисам видео да је Звезда доминирала. Наравно, са становишта резултата можемо рећи да су доминирали, али ми смо имали 60 одсто посед лопте, а било је много фактора који нису ишли у прилог овој доминацији. Очекујем тежак меч, али овога пута ћемо имати предност, јер ће наши навијачи бити иза нас на домаћем терену. Идемо од меча до меча и размишљамо само о наредном. Нажалост, имамо повреде тако да нам је најважније да се добро припремимо“, истакао је Черчесов.
А што се тиче наредне утакмице...
„Тешко је унапред рећи шта ће се десити, али на претходном мечу се видело шта је добро функционисало, а шта лоше. Тренер нам је показао детаље које треба да поправимо. Чини се да ће наредна три меча бити тежа од прва три, пошто смо већ успели да победимо Трабзон и Монако. Ово су веома добри резултати и већ смо их оставили иза себе, постоје очекивања пред наредне утакмице, на нама је позитиван притисак. Противници већ знају шта да очекују, тако да морамо да пружимо све од себе“, додао је Черчесов.
Гелор Канга - Sputnik Србија, 1920, 10.10.2022
СПОРТ
Канга евроголом „купио“ звездану будућност
Недавно је у емисији Миљанов корнер говорио бивши играч Црвене звезде Милан Пуровић.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала