- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

„Надал се увек жалио“ – оштар одговор на Рафине дилеме

© AP Photo / Adam HungerРафаел Надал
Рафаел Надал - Sputnik Србија, 1920, 15.10.2022
Пратите нас
Рафаел Надал, један од најбољих тенисера свих времена, има дилему о томе да ли ће наступити на Завршном мастерс турниру у Торину, а на то је реаговао директор АТП Андреа Гауденци.
Надал је први обезбедио учешће, пре свега захваљујући освајању Аустралијан опена и Ролан Гароса, али његов наступ у Торину још није сигуран због хроничних проблема са повредама, али и чињенице да је постао отац.
Ипак, Гауденци види и друге разлоге за дилеме шпанског тенисера који никада није освојио Завршни турнир – 2010. и 2013. је поражен у финалима од највећих ривала, Роџера Федерера и Новака Ђоковића.
„Надам се да ће доћи. По мом мишљењу хоће, зато што АТП финале никада није освојио. Освојио је све остало, али још увек му фали Завршни мастерс“, рекао је Гауденци.
Он је потом открио и како се Надал понашао претходних година.
„Увек се жалио да се игра на тврдој подлози, а не на шљаци. Има право, али то је неизбежно с обзиром на распоред. У сваком случају, знам да је то турнир који би желео да освоји по сваку цену, јер му је то једина важна титула која му недостаје“, рекао је Гауденци.
Завршни мастерс турнир ће се играти од 13. до 20. новембра у Торину.
Новак Ђоковић и Рафаел Надал - Sputnik Србија, 1920, 08.10.2022
СПОРТ
Француз отписао Новака: Нема много шанси против Надала
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала