- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Партизан се провукао, Урошевић спречио шок у Хумској

© Фото: ФК ПартизанСлободан Урошевић, Партизан - Чукарички
Слободан Урошевић, Партизан - Чукарички - Sputnik Србија, 1920, 16.10.2022
Пратите нас
Фудбалери Партизана савладали су Чукарички са 3:2 у утакмици 15. кола Суперлиге Србије. Пред неколико хиљада гледалаца у Хумској меч је у драматичној завршници одлучио Слободан Урошевић поготком у 85. минуту.
Чудан и занимљив меч одиграли су градски ривали. Чукарички је повео у 37. минуту из једанаестерца који је реализовао искусни Марко Доцић, али је радост гостију трајала кратко, свега пет минута.
Изједначење Партизану донео је доскорашњи фудбалер Брђана Кристијан Белић који је погодио мрежу бившег тима у 42. минуту.
Тренер црно-белих Гордан Петрић је на овом мечу промешао карте и одморио неке од стартера, али је одмах на старту другог дела посегао за изменама, убацио у игру и Рикарда Гомеша и Натха што је одмах дало резултате.
Само што је кренуло друго полувреме Партизан је повео и то захваљујући првенцу Андрије Павловића у 47. минуту. Међутим, црно-бели нису дуго могли да "затворе" утакмицу што је Чуакрички искористио и преко Дрезгића у 75. поравнао на 2:2.
Многима се учинило да је на помолу ново изненађење, али га није дозволио Слободан Урошевић. Искористили су црно-бели успаваност одбране Брђана, на брзину извели слободан ударац, а Урошевић матирао голмана Белића за коначних 3:2.
Standings provided by Sofascore
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала