- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Теодора и Сара објасниле како се демонстрира сила: „Згазиле смо их, није било страха“

© Фото : ФИВБСрпске одбојкашице
Српске одбојкашице - Sputnik Србија, 1920, 16.10.2022
Пратите нас
Женска одбојкашка репрезентација Србије освојила је ново злато на Светском првенству, а пуне самопоуздања после освајања круне Теодора Пушић и Сара Лозо истакле су да су „згазиле противнице“.
Изабранице селектора Данијелеа Сантарелија славиле су са 3:0 у финалу и други пут у историји постале владарке планете, а Пушићева је изабрана у идеални тим турнира уз Бојану Дрчу и Тијану Бошковић, која је и МВП турнира.
„Два пута смо играли и два пута изгубили ове године, али сада када је било најважније смо победили, у финалу и то на какав начин, као што су оне добиле Италију у полуфиналу, тако смо ми њих вечерас згазили. То је тај израз, још убедљивије, девојке су играле феноменално, свако је допринео, препоносна сам на ове девојке, остварили смо и поновили успех из 2018.године“, рекла је за РТС Теодора Пушић.
Узбуђење није могла да обузда поготово Сара Лозо којој је злато са Светског првенства прва медаља са великих такмичења са репрезентацијом.
„Ја сам препуна утисака, нисам свесна да смо направили овакав успех и да је ово прво моје велико такмичење и да сам започела са златном медаљом. Имали смо одличну припрему, сваки детаљ смо фантастично одрадиле, Бразил је повео у оба сета, али смо успели да преломимо у нашу корист, у трећем сету је пресудила већа жеља и мотив, нисмо хтеле да им дамо ову шансу, похвале за нашу Тијану Бошковић коју нису могле да зауставе. Не, није било страха, нисмо ни гледале у резултат, ишле смо поен по поен и добиле смо сваки сет“, рекла је Сара Лозо.
Српске одбојкашице биће дочекане испред Скупштине града у 20 часова.
Српске одбојкашице - Sputnik Србија, 1920, 16.10.2022
СПОРТ
Српкиње су поделиле девет „кромпира“ на путу ка одбрани светског трона
Одбојкашице Србије - Sputnik Србија, 1920, 15.10.2022
СПОРТ
Сузе, осмеси, ново светско злато и – химна за српске хероине /видео/
Дочек Новака Ђоковића испред Скупштине - Sputnik Србија, 1920, 15.10.2022
СПОРТ
Балкон за краљице: Заказан дочек златних oдбојкашица испред Скупштине града
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала